Algemeen

Hartelijk dank voor uw tijd en aandacht voor onze “portfolio”! Mocht u ons nog niet kennen stellen wij ons hierbij graag voor:

Wij zijn stichting "Sloepweesje".

Een ploeg die is voortgekomen uit de organisatoren van de roemruchte Harlingen-Terschelling race. Met onze sloep “Sloepweesje” varen we al meer dan 19 jaar mee in het Nederlands Kampioenschap Sloeproeien.

Door de tijd heen zijn de doelstellingen redelijk veranderd van lekker mee roeien, naar zwaar trainen en goede prestaties neerzetten.

Hierbij wordt gelukkig de gezelligheid niet uit het oog verloren.

Omdat onze sport enorm in populariteit groeit, zijn we sinds 2014 van start gegaan met een damesteam en een 2e herenteam. In 2015 is daar nog een damesteam bij gekomen. Door deze uitbreiding heeft de stichting ook een “nieuwe” sloep in de vloot genomen.
Vanaf 2016 willen we verder groeien met vooral jeugd (13 t/m 25) en ouderen (>65+).

Ook onze sport wordt helaas niet gesubsidieerd en wij zullen moeten roeien met de riemen die we hebben.

Daar kunnen we u goed bij gebruiken.

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :