Donateursschap

Onze sport wordt steeds groter in Nederland. In 2018 roeien wij met 3 sloepen in competitie door heel Nederland heen. Vanuit Hoogmade trainen wij door de hele gemeente Kaag en Braassem, Leiderdorp, Leiden & Alphen aan den Rijn. Ook zijn er veel leden die recreatief bij ons trainen. Onze sloepen worden ieder jaar met veel liefde onderhouden door veel van onze vrijwilligers. Ze moeten ieder jaar een likje verf, net als onze roeiriemen. Daar is geld voor nodig. Dit wordt deels bekostigd door onze leden d.m.v. contributie en bedrijven die ons hierbij helpen met hun gulle donatie. Maar net als iedere sportvereniging kan ook onze vereniging donateurs gebruiken. Draagt u onze vereniging een warm hart toe? Dan is iedere donatie welkom. U kunt een eenmalige, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse donatie doen. Dit kan via onderstaande link van "Whydonate".

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :