19. 11. 11
Geschreven: 11 november 2019

Beste leden/supporters van Sloepweesje,

Nog niet alle leden kennen de website www.sponsorkliks.com. Wij zijn daarbij aangesloten als vereniging. Als je via hun website aankopen doet bij de meest bekende webshops, kijken wij een commissie van die aankoop teug als vereniging. Je hoeft er niets extra's voor te doen, dan alleen even via die site naar jou webwinkel te gaan. Dus ga je wat kopen bij bol.com, doe dit dan via www.sponsorkliks.com. Maar ook thuisbezorgd.nl zit er op aangesloten. En nog vele meer.

SponsorKliks is de winactie "ontvang je aankoopbedrag terug" gestart. Hiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 250 per bestelling).

SponsorKliks verloot deze 4 keer. Hoe meer bestellingen je instuurt des te meer kans je maakt om je aankoopbedrag (of zelfs aankoopbedragen) terug te krijgen.

Daarnaast maakt Sloepweesje ook nog eens kans op een sponsorbedrag van maar liefst € 1000,--! 

Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans voor Sloepweesje wordt om dit mooie bedrag te winnen...

De actie is van 1 november tot en met 31 december 2019.

Bekijk hier de voorwaarden van de actie.

Alvast bedankt namens het Bestuur van Sloepweesje

19. 11. 10
Geschreven: 10 november 2019

Zaterdag 9 november mochten wij wederom een bedrijfsclinic verzorgen. Dit maal voor 2 van onze leden. Hun bedrijf bestaat 20 jaar en ze wilden graag de waardering uitspreken naar hun werknemers. Dat is natuurlijk een reden voor een feestje. De sport was voor veel van de werknemers niet onbekend. Binnen dit familiebedrijf zijn een hoop sportfanaten die al meerdere malen hebben geroeid en zelfs dit jaar mee gedaan hebben aan Respec op de Lek.

Lees meer
19. 10. 27
Geschreven: 27 oktober 2019

Al is Fryslân plat, it hat syn hichtepunten

... en laat het Liwwadster Rondje nou net zo’n hoogtepunt zijn! Zaterdag 27/10 togen de Dames Ruige M8 met versterking van de High M8’s richting het Friese land voor het laatste / eerste kunstje in de Grachtencup.

Lees meer
19. 10. 12
Geschreven: 12 oktober 2019

Dat moment dat je bedenkt dat het leuk is om met je maten 24 kilometer door de Amsterdamse grachten te ploeteren...

Maanden geleden werd de race al vastgelegd in onze agenda’s, na overtuigende praatjes van de Sloepweesje leden die deze klassieker al meermaals geroeid hadden. Verhalen over een top sfeer, strakke organisatie en mooie feesttent kregen de Hoge Maten bloedfanatiek en een doel was geboren: het combi-team Ruige M8 / High M8’s zou deelnemen aan de Amsterdamse Grachtenrace!

Lees meer
19. 09. 14
Geschreven: 14 september 2019

(Verlaat) wedstrijdverslag The Great River Race

Saturday September 14, 2019;
de Polynoom doet The Great River Race in London.

De Great River Race is de riviermarathon van Londen. Een spectaculaire bootrace, stroomafwaarts, over de rivier de Theems (Tèms). De race telt meer 330 bemanningen van over de hele wereld.
De Great River Race spreekt elk niveau van concurrentie aan. Van toegewijde atleten, zoals team ‘Fifty Shades Of Pain’(…) die graag winnen, tot diegenen die meer van lol en verkleden houden.

Lees meer
19. 07. 15
Geschreven: 15 juli 2019

Zaterdag 13 juli was het tijd voor een van de laatste wedstrijden voor de zomer, Respec op de Lek in Culemborg. Op zich al een bijzondere race, met zowel een lange afstand in de morgen en een sprint in de middag, maar ook voor Sloepweesje, want wij verschenen met drie sloepen aan de start, team heren Fifty Shades, de dames Ruige Mates en een echt Hoogmaas gelegenheidsteam van de familie Vlieger / Jansen.

Lees meer

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :