De overdracht

Op maandag 29 september 2014 zijn we naar Delft gereden en hebben de koopovereenkomst definitief gemaakt. Onder het genot van een fles champagne, aangeboden door het bestuur van de TU Delft, is de koop geklonken. Daarna de sloep achter de auto gekoppeld en op naar de nieuwe thuishaven Leiderdorp waar de sloep een nieuwe historie zal krijgen. Vooralsnog is de sloep "opgeslagen" in een schuur van Frank.
Na de training van de heren team 2, zijn ook zij nog even nieuwsgierig komen kijken. Ook zij waren allen even enthousiast.

TU DELFT BEDANKT IN HET VERTROUWEN en we zullen goed op haar passen!

 

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :