"Poolzee" klaar voor de vaart

Het is zover....na maanden van zwoegen (vooral door upperchief Huib) is de "Poolzee" klaar om te water te gaan. Ze is compleet gerenoveerd, met een nieuwe kiel, nieuwe vloer en nieuwe voetsteunen. De sloep zelf is 3x in de 2 componenten lak gezet. De banken 6x in de uv lak. Aan de achterkant is er een nieuw bankje gecreeerd voor de

 

stuurvrouw/man.

Komende zaterdag zal ze bij Tijssen Watersport te water gaan, waarna ze vanaf daar door het damesteam de Ruige M8 terug geroeid zal gaan worden naar de Ruige Kade, de standplaats van het Sloepweesje. Hier zal ze onder toeziend van Huib de komende week in de gaten gehouden worden en indien nodig, leeg gepompt. Zodra ze stabiel is zal ze verhuizen naar haar nieuwe standplaats, de Boskade, waar het clubhuis van de dames is gevestigd.

 

We wensen de dames er veel roeiplezier in.

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :