Stichting Sloepweesje is voornemens 26 augustus 2017 een groot feest te organiseren voor al haar leden -en oud leden. Aangezien de club dit jaar 30 jaar bestaat kunnen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. Veel roeiers hebben de eer gehad onder Huib Bijl de kneepjes van het roeien te mogen leren en graag komen we in contact met al deze leden.

De invulling van deze dag zal later bekend gemaakt worden. De intentie is rond de middag te beginnen. Men kan dan lekker nog een rondje roeien in 1 van de 3 sloepen. Voor de kinderen zal er ook van alles te doen zijn. Tevens zal radio 538 komen, met een heuze DJ on tour show. Rond etenstijd willen we een lekkere BBQ verzorgen. We zullen voor deze dag wel een kleine bijdrage van eenieder willen vragen. Voor kinderen €7,50 en voor volwassenen €15,- p.p..


Bent u of kent u iemand die bij het Sloepweesje geroeid heeft, vul dan onderstaand formulier in.

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :