1e NK Jeugdsloeproeien

Alle sporten in Kaag en Braassem zijn bijna allemaal gestopt voor de zomerperiode. Toch zin om lekker bezig te zijn? Bij ons kun je GRATIS komen sloeproeien! Wij dagen de jeugd tussen 15 en 18 jaar uit om op 29 september deel te nemen aan de 1e NK jeugd sloeproeien, welke gehouden wordt in Deventer. De afstand van deze wedstrijd is maar 1,5 km en wie het snelste over de finish is, gaat door naar de volgende ronde.

Wij leiden jullie op tot echte sloeproeiers deze komende maan...den.

Je hoeft geen enkele ervaring met sport te hebben. Iedereen is welkom!

Heb je interesse? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een appje naar 06-81141853.

Verdere informatie volgt, betreffende trainingstijden. Dit gaan we in overleg met jullie doen. We vertrekken vanaf de tennisvereniging in Hoogmade.

Groetjes het bestuur van stichting sloepweesje
Colinda, Lex, Ton & Joost

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :