Aanschaf

Het is zondagavond 21 september 2014. "Joost, er staat op marktplaats een sloep te koop volgens Jeroen, is dat wat voor onze club?"
Snel de laptop aan, internet openen en markplaats zoeken. Zoekopdracht : "Roeisloep", gevonden resultaten 4. Snel de juiste aanklikken

 

:

Snel de telefoon pakken en de groepsapp bestoken met nieuws. "Markplaats. Roeisloep poolzee zoeken. Te koop incl alles 4500,-. Zoals het altijd gaat in de groepsapp, direct reacties: "Leuk" "Doen" "KOPEN".

Ok tijd voor overleg met het bestuur en ook die waren er wel voor te porren. Afspraak maken met Gerben Dekker van de TU, om de sloep te bezichtigen. Op dinsdagmiddag 13:30 uur zijn Huib, Lex en Joost naar Delft gereden en hebben de sloep eens goed bekeken, oei pff een hoop werk.

Na een goed half uur alles bekeken te hebben, de heren bedankt en aangegeven dat we erop terug komen. Buiten de TU nog even overleg. De eerste reactie van Huib : " Jammer van het hout, maar het is het zeker waard. Als jullie je er allemaal voor inzetten, dan wil ik met alle liefde helpen." Reactie Lex: "We slapen er nog even 2 nachtjes over en dan kijken we verder". Reactie Joost: "Niet zeuren, kopen die handel, gaaf toch". 

 

 

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :