We maken kans op €5000,-!

19. 04. 30
Geschreven: 30 april 2019

Univé Zuid Holland stelt €5000,- beschikbaar voor iedereen die een maatschappelijk doel wil realiseren. Stichting Sloepweesje heeft een doel ingediend en is daarmee 1 van de 5 genomineerden!

Ons doel

Om iedereen veilig te kunnen laten roeien, hebben wij goede zwemvesten nodig. Vanwege de enorme groei, zouden wij graag voor ieder lid nieuwe vesten willen aanschaffen, zodat wij veilig het water op kunnen. Ook voor mensen die eventueel geen zwemdiploma hebben. Bij de wedstrijden die wij roeien is een zwemvest ook verplicht om bij ons te hebben.

De vesten die we nu hebben zijn sterk verouderd en er zijn er ook onvoldoende.

Helaas leggen wij het altijd af met zulke stemronden omdat we als vereniging te klein zijn om stemmen binnen te halen. Daarom hebben we jullie stem hard nodig! We zijn de enige vereniging uit Hoogmade die genomineerd is.

Hoe kun je stemmen?

1. Ga naar www.samenmetunive.nl/breng-uw-stem-uit/

2. Kies "Reddingsvesten voor sloeproeivereniging" als doel

3. Vul je gegevens in (je moet in Kaag & Braassem wonen om te stemmen)

4. Bevestig je stem via de link in de email! (let op de email kan ook in de ongewenste emailmap terecht komen)

Als je klant bent bij Univé, telt je stem dubbel. Als je ook nog je huis/inboedelverzekering hebt bij Univé, telt je stem zelfs 3 keer!

Er kan gestemd worden tot maandag 3 juni 2019.

BEDANKT VOOR UW STEM !

Je kunt ook stemmen via je mobiel. Om het makkelijk te maken, scan dan de QR code.

 

 

 

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :