Team Ruige M8 gepromoveerd met de Poolzee

19. 02. 06
Geschreven: 06 februari 2019

Tijdens de ALV van de FSN werd het nieuwe klassement bekend gemaakt voor het komende seizoen. Hiermee werd duidelijk dat de dames, ondanks hun 6e plaats in de 1e klasse vorig jaar, toch gemiddeld harder zijn gaan roeien. Dit levert hun een startplaats op in de hoofdklasse! Wat zijn we allemaal enorm trots op deze knappe prestatie. Door o.a. hun vasthoudendheid en geloof in hun zelf, de sloep en de stuurman hebben ze deze prachtige prestatie bereikt. in 2015 zijn ze officieel begonnen in de 2e klasse. in 2016 direct al door naar de 1e klasse. En 2 jaar verder dus het hoogste niveau bereikt. Hierdoor kunnen ze nieuwe doelen stellen voor het komende seizoen.

De dames zijn enorm blij met dit nieuws en hebben dit tijdens de vergadering van de start van dit seizoen met alle dames gevierd.

 

Team Ruige M8

 

Bron: FSN website

 

gemaakt door Alina Artworks

 

Over dit prachtige nieuws, is er nog een mooi stuk in het Leidsch Dagblad verschenen.

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :