Een nieuw jaar, nieuwe kansen (2019)

18. 12. 30
Geschreven: 30 december 2018

Afgelopen jaar was een prachtig roeiseizoen. We hebben het jaar afgesloten met de sprintrace in Zaandam, waar de heren 2e zijn geworden en de dames ook 2e. De polynoom is na Muiden direct in het onderhoud gegaan. De poolzee was reeds kort geleden nog opgeknapt. In het sloepweesje blijven alle teams doortrainen zolang het kan.
De polynoom ondergaat een grote verbouwing. We hebben met elkaar toch besloten er niet mee te willen zeilen, dus is al het overtollig ballast eruit gehaald. Tevens zijn er 2 banken uitgehaald en is er een nieuwe indeling gemaakt. Hierdoor kan er met 10 man/vrouw geroeid worden i.p.v. de originele 14. We hopen dat dit meer rendement en nog meer plezier oplevert. Het is de bedoeling dat ook deze sloep actief wedstrijden gaat roeien.

Denk eens terug aan wat we allemaal met elkaar bereikt hebben in 2018:

- Voortgang met de statushouders
- Samenwerking met de tennisvereniging Hoogmade aangegaan, waardoor we gebruik kunnen maken van een prachtige nieuwe locatie
- Organisatie van 2e Hoogmase bungee roeiwedstrijd tijdens koningsdag
- Leuke clinic georganiseerd voor studentenvereniging ARGO
- Hoop nieuwe enthousiaste leden
- Mooie statiegeldactie verdubbeld door de COOP Hoogmade

Wat zijn we toch trots op deze club leden. Iedereen draagt zijn steentje bij en probeert te helpen waar mogelijk! Dank daarvoor!

Op beide kerstdagen is er gewoon geroeid door enthousiaste leden. Ook zal het nieuwe seizoen direct vanaf 1 januari 2019 officieel begonnen. Dan zal de 1e training van het nieuwe jaar meteen een feit zijn en kunnen we deze bollentraining goed gebruiken om weer wat feestkilo's eraf te roeien. De 1e 2 wedstrijden zijn alweer ingeschreven.

We hebben er met ze allen weer enorm veel zin in.

We wensen iedereen veel succes dit jaar en hopen wederom op een succesvol maar vooral ook plezierig jaar met elkaar.

 

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :