Een nieuw jaar, nieuwe kansen

18. 01. 01
Geschreven: 01 januari 2018

 

Afgelopen jaar was een prachtig roeiseizoen. We hebben het jaar afgesloten met de sprintrace in Zaandam, waar de heren 3e zijn geworden en de dames 4e. De sloepen zijn na Muiden direct in het onderhoud gegaan, waardoor we alweer met opgeknapte sloepen aan deze race mee hebben kunnen doen en nu gewoon aan het doortrainen zijn.

Denk eens terug aan wat we allemaal met elkaar bereikt hebben in 2017:

- Samenwerking met de statushouders
- Nieuwe sloep
- Nieuwe clubkleding
- Organisatie van 1e Hoogmase bungee roeiwedstrijd tijdens koningsdag
- Organisatie van 1e Sprintwedstrijd
- 30-jarig bestaan
- 1e vogalonga
- Volledig nieuw team

Dit hebben we alleen kunnen bereiken door de vele vrijwilligers die onze club rijk is. Erg trots op deze groep! En de volgende 5 nieuwe aspirant roei(st)ers hebben hun 1e training alweer gehad.

Het nieuwe seizoen is vandaag 1 januari 2018 officieel begonnen. Vanmorgen is voor het eerst de oliebollentraining geweest. Vanaf vandaag zijn wij ook officieel verhuisd naar de tennisvereniging in Hoogmade. Met pijn in ons hart verlaten we binnenkort ons geweldige plekje bij familie de Vlieger, waar we de afgelopen 3 jaar hebben mogen verblijven. We kunnen Jeroen en José niet genoeg voor bedanken voor hun gastvrijheid! De werkelijke verhuizing zal begin februari plaatsvinden. Tevens staat de 1e wedstrijd alweer op papier. De dames gaan meedoen aan het grachtenklassement, dus Rondom Utrecht is alvast ingeschreven.

We hebben er met ze allen weer enorm veel zin in.

We wensen iedereen veel succes dit jaar en hopen wederom op een succesvol maar vooral ook plezierig jaar met elkaar.

 

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :