Linda's wedstrijdblog | Respec op de Lek

Zaterdag 13 juli was het tijd voor een van de laatste wedstrijden voor de zomer, Respec op de Lek in Culemborg. Op zich al een bijzondere race, met zowel een lange afstand in de morgen en een sprint in de middag, maar ook voor Sloepweesje, want wij verschenen met drie sloepen aan de start, team heren Fifty Shades, de dames Ruige Mates en een echt Hoogmaas gelegenheidsteam van de familie Vlieger / Jansen.

Linda's wedstrijdblog | Zwolse grachtenrace

Eeeeeen 1....eeeeeeen 2..... eeeeeen 3: jahoor, daar gingen we weer! Met de vorige after party bij de Brasserie de Kromme Does nog in de benen togen we ditmaal richting de Zwolse Grachtenrace (goddank niet op de fiets!). Deze keer extra bijzonder, want de dames Ruige M8 werden aangevuld met High M8’s... kortom; de Ruige Mates (of de Ruige Highs?) moesten gaan knallen!

Donatie Schipholfonds

Vandaag, 21 juni, waren we uitgenodigd door het Schipholfonds voor een donatie aanvraag die we hadden gedaan voor nieuwe riemen voor onze polynoom. Omdat we steeds meer nieuwe wedstrijdteams hebben aan de start, konden we niet meer zonder. Met een prachtige donatie is dit verwezenlijkt! Verrast waren we ook door de aanwezigheid van de tennisvereniging Hoogmade, die ook een donatie van €1500,- heeft gekregen voor een nieuw oefenveld.

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :