Nieuwsbericht omroep Friesland

De monstertocht

Op 30 mei 2014 was de jaarlijkse monstertocht van Harlingen naar Terschelling. Over een afstand van een kleine 34 km, hebben we deze getrotseerd in 4 uur en 6 minuten. Aangezien de prijsuitreiking altijd een dag later was en een aantal roeiers zaterdag alweer andere verplichtingen hadden, was er nog maar een select groepje op het eiland aanwezig om..... DE 1e PRIJS IN ONTVANGST TE NEMEN! Door prachtig stuurwerk van onze stuurman Ad, zijn we alle sloepen voor gebleven.

Het echte werk in Grou

Op 10 mei 2014 hebben we in Grou een afstand van 22,9 km afgelegd. De weersomstandigheden waren zwaar, regen en veel tegenwind. We hebben hier de 10e plaats behaald in een tijd van 2:29

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :