1989 - de 1e HT

En dan nu de HT-race van 1989

Nadat wij allemaal binnendruppelden op donderdag 4 mei op Hemelvaartsdag en wat gegeten te hadden en een gezellig samenzijn hadden, hebben wij een training gedaan op de Waddenzee (nou ja training ?), we maakten de spieren wat los. Er waren inmiddels 94 inschrijvingen van de concurerende sloepen binnen en ‘s avonds was Harlingen overstroomd met een bont gezelschap van roeiers en supporters, dus neem maar van mij aan dat de ambiance daar was. Na het diner en wat drankjes zijn wij naar de ons begeleidende zeilsloepen gegaan en ik naar mijn hotel, waar ik nog even zelf de koop afsloot van een sloep ( u kent hem wel, dat mooie ding met dat gat nu achterop het Aegerterrein)

Fred Bosch (oud roeier)

SEQR - A smarter way to pay

Een van onze sponsors is SEQR. Met de smartphone-app van SEQR kunt u o.a. in Nederland snel en veilig mobiel betalen in winkels en online. Ook geniet u van schitterende aanbiedingen en kunt u een digitaal overzicht bewaren van uw uitgaven. Ook eenvoudig geld verzenden, met uw smartphone, kan met SEQR!

Via SEQR kunt u ons ook een handje helpen. Als u de app opent en kijkt onder het kopje goede doelen, kunt u een vrijblijvende donatie aan ons doen. Hiermee maakt u kans op een roeiclinic in 1 van onze sloepen naar keuze.

 

Meer over onze sport

Voor meer info over deze prachtige sport, kijk dan snel op :